RE/MAX OmaanKotiin

Suomen VahvimmatRE/MAX OmaanKotiin on turkulainen ja Turun ympäristössä toimiva kiinteistönvälitystoimisto, joka osana maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua takaa sinullekin asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunkauppaan liittyvissä asioissa. Jos olet myymässä asuntoasi, omakotitaloa, kiinteistöä, tonttia, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia, niin meiltä löydät palvelun siihen. Samoin, jos olet vuokraamassa asuntosi tai haluat, että me etsimme puolestasi sopivan vuokra-asunnon sinulle, voit huoleti kääntyä puoleemme.

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille – saat kirjallisen Kodinmyyntisuunnitelman siitä, miten juuri sinun asuntosi saadaan parhaiten myytyä parhaaseen hintaan.

Hoidamme myös arvioinnit ja kauppakirjan laatimiset luotettavasti ja joustavasti. Ketjun muiden toimistojen kautta palvelemme asiakkaita myös muilla paikkakunnilla ja ulkomailla. Välittäjäsi on suomalaisen asuntokaupan asiantuntija, mutta järjestelmämme ansioista tavoitat peräti puoli miljardia asiakasta.

Kaikki alkaa siitä, että otat meihin yhteyttä! Laitetaan sinunkin asuntoasiasi kuntoon!

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX toimii 40 vuoden kokemuksella yli 90 maassa noin 6 500 toimiston ja noin 90 000 välittäjän vahvuudella. Olemme markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kasvamme Suomessa
koko ajan

Suomessa RE/MAXilla on 28 toimistoa. Toimimme 15 paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kouvolassa, Kuopiossa, Mäntsälässä, Nummelassa, Nurmijärvellä, Pirkkalassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

RE/MAX on erilainen

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Yrittäjyydellämme on pitkä historia

Ensimmäisen RE/MAX-toimiston perustivat Dave ja Gail Liniger vuonna 1973 Denveriin Yhdysvaltoihin. Dave Liniger toimi kiinteistönvälittäjänä, kunnes turhautui alan huonoon arvostukseen ja ymmärsi, että kaiken voisi tehdä toisin. Linigerit lähtivät toteuttamaan unelmaansa kiinteistönvälitysyrityksestä, jossa kaikki voittavat - asiakkaat, välittäjät, omistajat.

Yksinkertainen konsepti toimi. Dave Linigerin tavoite rakentaa maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysorganisaatio, jossa asiakas saa aina asiantuntevaa paikallista palvelua, oli vihdoin toteutunut.

Eurooppaan RE/MAX saapui vuonna 1995, ja Suomessa ensimmäinen toimisto avattiin 2006.